Meer resultaten voor amstelveen kapper

amstelveen kapper
Kapper of Kapsalon zoeken in Amstelveen Kappers.nl.
Een overzicht van kappers en kapsalons in regio Amstelveen, Noord-Holland. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.
Witte Weekblad Uithoorn Nieuws uit de regio Uithoorn.
Evita Tjon A Ten en Bastiaan Mulder te gast bij Jazz aan de Amstel. UITHOORN Evita Tjon A Ten en Bastiaan Mulder zijn zondag 24 februari van 15.30-17.30 uur speciaal te gast bij Jazz aan de Amstel in Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11.
Nur Kapsalon, de kapsalon in Amstelveen! Bezoek Onze Site!
DE KAPSALON IN AMSTELVEEN! Amsterdamseweg 158, 1182 HK Amstelveen. Neem contact op. Kortingen en acties van o.a. Meld je aan! Black/mixed haar zwart/bruin haar bij een donkere huidskleur. Zwart of bruin haar bij een lichte huidskleur. Highlights of lowlights. Dun of fijn haar.
Zoë's' Kapsalon Dames en Heren Amstelveen Karel Doormanweg 1.
In 2017 ben ik toe aan een nieuwe uitdaging, nu dichter bij huis, en wel in het centrum van Amstelveen, op loopafstand van Stadshart vandaan. Hier wil ik een plek creëren waar u als klant met veel plezier langst zou willen komen, om voor een betaalbare prijs uw haar te laten knippen.
Your LemonPI Creative.
Blond Amstelveen.
Boek een afspraak. Welkom op de website van kapsalon Blond Amstelveen. Blond Amstelveen is een moderne kapsalon, gevestigd in Keizer Karelpark-west in Amstelveen waar u terecht kan met en/of zonder afspraak. Een kapsalon waarbij service in combinatie met goed advies centraal staat.
AMI Kappers.
Zoek je een professionele, kundige kapper bij jou in de buurt met kennis over de laatste trends op het gebied van haarmode? Loop altijd gezellig zonder afspraak binnen of maak online een afspraak bij AMI Kappers Amstelveen. Bij AMI Kappers ben je altijd welkom.
Welkom Stichting DUWO.
Dan ben je bij DUWO aan het juiste adres! We hebben 32.000 studentenkamers en woningen in Amsterdam, Amstelveen, Delft, Den Haag, Deventer, Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Wageningen. Ons woningaanbod vind je op ROOM.nl, het online platform voor studentenwoningen. Schrijf je in bij ROOM om in aanmerking te komen voor een studentenwoning van DUWO.
Nexxus Kapsalon Groenhof Startpagina Facebook.
vacature kapster // kapper allround. Ben jij een enthousiaste zelfstandige en gemotiveerde kapster / kapper dan zijn wij opzoek naar jou. De functie is voor min 3 dagen. Mocht je interesse hebben of ken je iemand mail of bel ons. Nexxus Hairstyling Amstelveen.
Kappers opleiding Amsterdam / Amstelveen Aangenaam Leren.
Dan ben je bij Aangenaam Leren in Amstelveen aan het juiste adres! De school is vanuit Amsterdam makkelijk te bereiken met sneltram 51 en voor de deur is ruim voldoende GRATIS parkeergelegenheid. In onze zeer krachtige verkorte opleiding van 18 weken leer jij van een ervaren docent alles over het kappersvak en heb je na de opleiding alle kennis en vaardigheden van een goede kapper in huis zodat je zelfstandig aan de slag kunt.

Contacteer ons