Resultaten voor beste herenkapper rotterdam

beste herenkapper rotterdam
Schorem Barbier een van de beste van de wereld Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Likeability of 6.
Schorem Haarsnijder Barbier is volgens de Britse krant The Telegraph een van de beste barbiers van de wereld. Dat schreef de krant gisteren op de website. Mensen van over de hele wereld komen naar de barbier aan de Nieuwe Binnenweg om zich een nieuw kapsel te laten aanmeten. Het succes ligt volgens de krant in het feit dat de kappers heel simpel te werk gaan. Je kan bij de mannen van Schorem maar uit twaalf verschillende haarstijlen kiezen. Ook het detail van de winkel doet het goed bij de Britten. De vintage meubels en oude kasten geven de juiste sfeer, alsof je zo uit een ouderwetse barber komt lopen, aldus The Telegraph. De barbier heeft ook een eigen boek genaamd Schorem, geen gezeik. Dat verschijnt in april in de winkels. Fotograaf Jelle Mollema volgde de barbiers en haarsnijders vier jaar lang op de voet.Zijn werk is te zien in het boek samen met dialogen opgeschreven door Bor Rooyackers. Eric Corton verzorgde het voorwoord. Lees ook: Barbershops Rotterdam zijn wereldwijd leidend.
Cosmo Hairstyling Zoetermeer Cosmo Hairstyling.
Voor mij de beste stylist van Zoetermeer. Ik zou haar iedereen aanraden. Professioneel luistert goed gastvrij, maar het resultaat is fantastisch. Ik zou het bedrijf aanraden haar te belonen dit jaar. Deze dame verdiend een extra beloning hoogachtend Annemarie bouwman. Thomas Van heesewijk 09-12-2018. Zelf heb ik een barbiers look maar als ik naar de barbier toe ga, is er altijd wel weer wat op aan te merken. Ik ging zelf vaak naar schorem in rotterdam, en ook heb ik alles in denhaag bezocht maar de sfeer en de arogantcie die ze hebben bevalt me gewoon totaal niet.
Kapperazzi Kapsalons Beste herenkapper Rotterdam.
Maak meteen een afspraak bij de herenkapper van Kapperazzi in Rotterdam. 010 222 33 35 Online afspraak maken. Kom naar de beste herenkapper Rotterdam voor een knipbeurt. Ben je op zoek naar de beste herenkapper in Rotterdam voor een goede knipbeurt?
Charm Hairdresser Charm Hairdresser is uw haarsalon in en rondom Rotterdam!
Ch a rm Hairdresser. De beste haarsalon van Rotterdam. Van traditionele tot extreme stijlen Charm s stylisten helpen u uw perfecte, gewenste look te creëren. Na een bezoek aan ons wilt u nooit meer anders! Charm Hairdresser is een hedendaagse kapsalon. Wij bieden efficiënte service met speciale zorg en aandacht voor de wensen van onze klanten. Charm heeft meer dan 25 jaar ervaring in de kappersbranche. Ons gekwalificeerd personeel behandelt uw haar met de nieuwste en beste technologieën. We hebben aparte verdiepingen voor onze vrouwelijke en mannelijke klanten! Naast onze uitstekende knipvaardigheden bieden wij onze mannelijke klanten de mogelijkheid om hun baard te laten scheren op de exclusieve oude Turkse manier.
Pro-Solo Kapper Alkmaar winnaar Coiffure Award.
Global fusion @ Wella Rotterdam. Prep zit er op. Nog 1 uur en dan showtime. Global fusion @ Wella Rotterdam. Training door Mark en team aan youngintercoiffure wellaprofessional prosolohair @rotterdam van nellefababriek. Laatste dag opnames miljoenenjacht van dit seizoen miljoenenjacht endemol colourfool prosolohair.
Dames herenkapper in Rotterdam Kralingen.
De gezelligste en beste kapper van Rotterdam in Kralingen. Knippen vakkundig en snel en onder het genot van stukje muziek. Uw haar zoals u het wilt hebben. Tijdens het wachten hoeft u zich niet te vervelen er is genoeg te zien aan curiosa en kunst.
Amro style kapsalon Barber Rotterdam schiebroek.
Wij zijn een allround kapper / barbershop gelegen op de Peppelweg in Rotterdam Noord. Als kapsalon vinden wij het belangrijk de gast tevreden te houden en een beetje te verwennen. Bij binnenkomst kunt u gelijk een koffie of thee verwachten om de wachttijd wat aangenamer te maken.
Welkom Ixxi Kappers.
Voor een vrijblijvend advies. over zonnen, haar, nagels en de huid of massages, kunt u uiteraard altijd binnen komen lopen of bellen. U bent van harte welkom. Team ixxi kappers. Ixxi Kappers Hair Sun Beauty Nails. Zevenkampse Ring 333. 3068 HG ROTTERDAM.
De beste kappers in Rotterdam: onze favorieten.
Kortom, jouw haar is in goede handen in deze salon, die met recht een van de beste kappers van Rotterdam genoemd kan worden. En er is nog iets bijzonders aan kapsalon op de Kaap, want hier krijgen kunstenaars en ontwerpers de ruimte om hun werk te exposeren, waardoor je altijd iets bijzonders hebt om naar te kijken tijdens je knipbeurt.
Hair@Jerry's.'
Bellen of online een afspraak maken op deze website, geeft U wel voorrang. Wilt U bij voorkeur op een avond geknipt worden? U kunt op vrijdag tot 21.00u. Volg onze aanbiedingen ook via De FACEBOOK-knop bovenin het scherm! Goudsesingel 247 3031EL Rotterdam 010-4135831.

Contacteer ons