Op zoek naar kapper?

kapper
Kapper bol, mbo ROC Midden Nederland.
Wil jij dat klanten met een goed gevoel de salon verlaten? Vind je het leuk om prachtige kapsels te maken? Dan is de opleiding Kapper iets voor jou. Als kapper hairstylist werk je straks onder begeleiding van een allround kapper of leidinggevende.
Entree Kapper ROC van Amsterdam.
Is dit beroep iets voor jou? Heb je een vmbo-opleiding gevolgd en geen diploma behaald? Wil je meer leren? Dan is de opleiding Entree Kapper voor jou de kans om door te stromen naar een mbo-opleiding niveau 2 of naar werk.
Maak kennis met De Kapper en laat ons je adviseren en inspireren. Comments Box SVG icons.
De Kapper voor dames, heren en kinderen. De prijslijst van De Kapper Pijnacker Prijslijst. Maak kennis met ons team. Ik volg de versnelde 1-jarige BBL kappersopleiding bij ROC Mondriaan Den Haag en werk daarnaast 3 dagen bij De Kapper. Voor de opleiding heb ik een toelatingsexamen moeten doen.
Tandarts Kapper Arnhem.
6836 JH Arnhem. Het team van Tandartspraktijk Kapper biedt u zorg, persoonlijke aandacht en goede adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen.
Kapper Drenthe College.
niveau 2, Emmen Emmalaan Duur: 2 jaren Volwassenen Jongeren. Kapper is een Mbo topopleiding 2019. Wanneer je deze opleiding hebt afgerond kun je als kapper aan de slag. Dat betekent dat je eenvoudige behandelingen kunt en mag uitvoeren, zoals haar knippen, föhnen, permanenten, watergolven zetten en haren kleuren verf of spoeling.
Allround kapper Scalda.
Met je diploma Allround kapper niveau 3 kun je aan de slag in salons voor haarverzorging, Misschien word jij wel zelfstandig ondernemer en open jij later je eigen kapsalon! Natuurlijk kun je ook doorstromen naar een mbo-opleiding op niveau 4.
Volg Zadkine 5 Vragen over Junior Kapper.
5 Als je wilt doorstuderen na de opleiding Kapper niveau 3, welke mogelijkheden zijn er dan? Na de opleiding Kapper kun je starten met de opleiding Ondernemend kapper Salonmanager. Deze niveau 4-opleiding is gericht op de kapper die nog een stapje verder wil.
Kapper van der Looy Veldhoven.
Welkom bij Kapper van der Looy. Kapper van der Looy is al decennia lang een vertrouwde naam in Veldhoven en omstreken. Uiteraard kun je bij ons terecht om geknipt te worden, maar ook de koffie staat altijd klaar! dinsdag woensdag 08.30 18.00.
De Kapper Ingen.
Wij geven u graag een persoonlijk advies. De Kapper Ingen. Dorpsstraat 7 4031 MCnbspnbsp Ingen t: 0344601477 e: hennyhesselink@hotmail.com. Ma 1800: 2100: Di 0845: 1200: / 1300: 1700: Wo 0845: 1200: Do 0845: 1200: Vr 0845: 1200: / 1300: 1700: Za 0800: 1300.:
Kapper of Kapsalon zoeken in Soest Kappers.nl.
Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een kapper. Bent u kapper en wilt u klanten bereiken in Soest? Voeg dan snel gratis uw gegevens toe aan de database van Kappers.nl. Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten!

Contacteer ons