Op zoek naar kapper amsterdam?

kapper amsterdam
Openingstijden Kappers Openingstijden.nl.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Kappers in Amsterdam. Op de pagina zie je de openingstijden en adresgegevens van Kapper vestigingen in Amsterdam. Selecteer één van de Kappers voor meer informatie zoals openingstijden, koopavonden en koopzondagen. Copyright 2007 2019 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
Kérastase Amsterdam vind uw luxe salon.
Search" data-lf-form-search-query /. SALONS BIJ U IN DE BUURT IN Amsterdam. 51 salons beschikbaar. Filter uw zoekopdracht. zie op de kaart. lijst van salons. Ad de Kapper. 1078 RB AMSTERDAM. zie op de kaart. Beauty By Roos. 1074 EA Amsterdam.
Welkom WI Kappers.
AMSTERDAM NIEUWE PASSEERDERSSTRAAT. WOENS DON VR ZA. Ik ben Peter de Wolf en al 10 jaar actief in de kapperswereld het is mijn passie en tegelijkertijd ook mijn hobby. Ik heb in het verleden een paar jaar bij TONIGUY gewerkt, daar voor samen gewerkt met een Italiaanse kapper en we deden fashion shows, presentaties, cursus etc.
Kapsalon Amsterdam NKA Ook zonder afspraak.
De diverse wensen van klanten dagen onze studenten constant uit. Zo ontwikkelen ze zich in razend tempo tot allround kapper. Onze Amsterdamse kapsalon zit aan de Weteringschans 167, vlakbij het Leidseplein. Vanaf Amsterdam Centraal pak je metrolijn 52 en stap je praktisch voor de deur van onze kapperszaak uit. De kapsalon is in 2014 volledig verbouwd tot een lichte en moderne kapsalon. Ook kinderen zijn welkom in de salon. Klanten waarderen onze salons gemiddeld met een 87. Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak of loop binnen zonder afspraak. Hoe werkt het? Knippen, kleuren, föhnen, onze studenten kunnen het als de beste. In twee jaar tijd worden ze klaargestoomd en ronden ze de kappersopleiding in Amsterdam af. De praktijk leren ze in onze kapsalons. Dit gebeurt altijd onder toeziend oog van en ervaren docent. Je verlaat de salon gegarandeerd met een kapsel naar wens! Onze studenten geven je vooraf een prijsopgave en voorzien je gratis van haaradvies. De producten die we gebruiken zijn van LOréal Professionnel, een Frans topmerk. Wie op zoek is naar een mooi kapsel voor een goede prijs is in onze Amsterdamse salon aan het juiste adres!
Hairways kapper voor haarproblemen Amsterdam.
Ik help mensen met een haarprobleem zodat ze weer helemaal zichzelf kunnen zijn, waardoor ze met zelfvertrouwen naar huis kunnen gaan. Waarmee kan ik jou helpen? Hier" voel ik mij meteen op m'n' gemak." Krullen weer terug in de mode. Plantage Middenlaan 66. 1018 DH Amsterdam.
De beste kappers in Amsterdam: onze favorieten.
De beste kappers in Amsterdam: onze favorieten. Haar 9 april 2019. De beste kappers in Amsterdam: onze favorieten. Je hebt een drukke baan en een nóg drukker sociaal leven. Tijd om uit te zoeken bij welke kapper jouw haar in goede handen is heb je dan ook niet.
Houtman Kappers Kapper zonder afspraak in Amsterdam.
Kapper met geschiedenis. Houtman Kappers is 1 van de oudste, zo niet de oudste kapper van Amsterdam. Al vanaf 1881 is Houtman Kappers gevestigd aan de Utrechtsestraat 66. Deze salon is geen familie bedrijf maar is altijd over genomen door iemand die er jarenlang gewerkt heeft, en zijn hart verloren heeft aan deze salon. Daardoor is de vaste klantenkring altijd behouden gebleven. Mensen die je zo goed kent weet hoe ze hun haar dragen, maar ook veel verhalen mee hebt gedeeld. Kortom Houtman Kappers is een kapper met veel ervaring. Waar je terecht kunt voor een goede coupe en een leuk gesprek. Of je nou een dame, een heer, jong of oud bent maakt bij ons geen verschil. Wij zijn nu ook op Facebook te volgen! Wij werken zonder afspraak, iedereen is altijd welkom!
De beste kappers in Amsterdam: onze favorieten.
De beste kappers in Amsterdam: onze favorieten. 4 x gedeeld. Reageer Favoriet 0. Je hebt een drukke baan en een nóg drukker sociaal leven. Tijd om uit te zoeken bij welke kapper jouw haar in goede handen is heb je dan ook niet.
Amsterdam Azartplein Kinki Kappers.
KINKI KAPPERS AZARTPLEIN. Een afspraak maken bij Kinki Kappers Azartplein doe je heel makkelijk online! MAAK JE AFSPRAAK ONLINE. of bel ons op: 020-4190989. 1019 PD Amsterdam. Voor overige vragen kun je ons een e-mail sturen. Benieuwd naar onze prijzen?
Kapper Amsterdam Bella Brasil.
Ben jij op zoek naar een goed kapper in Amsterdam? Bij Bella Brasil kun je je haar laten wassen, knippen, verven en föhnen door professionele kappers met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in de keratine behandeling. Dit is een behandeling waarbij het haar gevoed en gestijld wordt.

Contacteer ons