Zoeken naar kapper amsterdam zuid

kapper amsterdam zuid
Gentlemen's' Barbershop Amsterdam Barbier herenkapper.
HOME 14 augustus2012, admin. Bij Gentlemens Barbershop, Amsterdam komen de old school barbershop en de gentlemen look and feel samen in een country and western style. De barbier kent een lange geschiedenis en is een veelzijdig oud beroep voor de uiterlijke verzorging van de man.
Cosmo Hairstyling Amsterdam Zuid-As Cosmo Hairstyling.
Als man zijnde begrijp ik ook heel goed waarom vrouwen er bijna" een dagje" van maken om naar de kapper te gaan. Naast een hele goede knipbeurt, een zeer vriendelijke stylist Anahit! en hoge kwaliteit service zoals wat lekkers bij de koffie, hoofdmassage en persoonlijke aandacht maakt een bezoek aan Cosmo Hairstyling Amsterdam Zuidas iets om naar uit te kijken!
Kapper of Kapsalon zoeken in Amsterdam Kappers.nl.
24/7 inplannen Nooit meer wachten! Een overzicht van 557 kappers of kapsalons in Amsterdam, Noord-Holland. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt. De vermelde kappers kunnen uw haren wassen, knippen, föhnen en kleuren, maar ook helpen met extensions, balyage, invlechten, opsteken, weave, een keratinebehandeling, een permanent, een bruidkapsel, make-up visagie, epileren, schoonheidsbehandelingen, het trimmen van een baard en pruiken. U kunt terecht in bij een kapper in een van de 8 stadsdelen die zijn opgesplitst in bijna 500 buurten en wijken, zoals: Bijlmer, Bos en Lommer, Buitenveldert / Zuidas, Centrum, Centrum-Oost, Centrum-West zoals de Grachtengordel en de Jordaan, De Aker, Sloten en Nieuw Sloten, De Pijp / Rivierenbuurt, Gaasperdam / Driemond, Geuzenveld, Slotermeer en Sloterdijken, IJburg / Eiland Zeeburg, Indische Buurt / Oostelijk Havengebied, Noord, Oost, Osdorp, Oud Zuid, Oud-Noord, Oud-Oost, Oud-West / De Baarsjes, Slotervaart, Watergraafsmeer, West, Westerpark, Westpoort, Zuid-Oost.
Biasa Coiffures Amsterdam-Zuid, Kleur en Folietechnieken. Klassieke salon voor dames en heren.
Blender Amsterdam Kids Conceptstore Café.
Blond Amsterdam: Janneke, Femque Willem-Bas Buurman Berend Hagen De Blender mannen Sander en Jorrit De fotos en Maud Fontein van MaudFontein Fotografie Derrick Das van Brickstone Retail Elton IJpma en Boukje van der Kemp van IJpma Agenturen Jeroen van Els KIDS! Lieve zussen en broers met engelengeduld Martijn van der Bie Melanie van Wijk van Maison PR Papa, schoonmama's' en Ton Pieter Hoefnagels van de Wasserette SOG. Tijdgebrek, we kennen het allemaal. Nog snel een cadeautje kopen voor een partijtje, daarna racen naar de kapper om uiteindelijk toch nog te laat bij je lunchafspraak te zijn.
Bodyline Beauty and more.
Bodyline Beauty More is uw beautysalon voor huidverjonging en huidverbetering en kapsalon met haarverlenging. Kappersbehandelingen en hairweaving. Alles op het gebied van huidverzorging. Uw schoonheidssalon in Amsterdam. Home KatDesign-2015 2019-03-30T1732210000.: Maandag 1 april zijn we gesloten i.v.m. Beste bezoekers van onze website.
Haar in de Wind Dames en Heren Kapsalon Haarstyling Haarverzorging.
Wij werken met kappers en stylisten die passie hebben voor het vormgeven van haar. Daarnaast creëren ze voor jou een heerlijk relax-moment. De behandelingen zijn inclusief hoofdmassage op ons unieke ligbed, het gebruik van verzorging en stylingproducten van KEVIN MURPHY, en het stylen van je haar. Check onze haarstylisten van TEAM MAASSTRAAT of TEAM JP HEIJE. En kom langs in een van onze salons in Amsterdam: in de Rivierenbuurt of in West.
Welkom bij Avanti-Hair, de kapsalon in Amsterdam Oud-Zuid.
In onze prachtige dames en heren kapsalon in Amsterdam Zuid hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Onlangs hebben we de zaak compleet gerenoveerd en opnieuw ingericht. U kunt bij ons terecht voor.: Haarkleuren, we werken met de prachtige kleuren van Davines.
Kattentrimsalon Amsterdam Zuid, The Catbarber.
De kattentrimsalon in Amsterdam Zuid is van alle gemakken voorzien. Een ruim bad om de katten te wassen, verschillende manieren om te drogen en een vacuüm grooming systeem. Hier kunt u ook terecht voor het showklaar maken van uw katten.
Faciliteiten: Vivium Zorggroep.
Wonen bij Vivium. Torendael in Amsterdam. Een nieuw thuis voor mensen met dementie, gelegen in Amsterdam-Zuid, met vele faciliteiten. Er" is veel contact met de buurt en het huis heeft een moderne, lichte uitstraling, met hoge plafonds." Activiteiten en verenigingen. Zorgindicatie en aanmelden. Contact en bereikbaarheid. Wat zeggen onze klanten. In de hal beneden is de winkel geopend op maandag, woensdag en vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Hier kunt u terecht voor uw basisbenodigdheden. De bibliotheek is geopend op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Voor een bezoekje aan de kapper hoeft u de deur niet uit.

Contacteer ons