Resultaten voor goede herenkapper amsterdam

goede herenkapper amsterdam
Home Kapper Koffijberg Hairdressers in Amsterdam.
Maak een afspraak. Het team van Koffijberg Hairdressers Amsterdam bestaat uit meerdere getalenteerde kappers en kapsters. Binnen het team werken alle kappers volgens één filosofie: persoonlijke aandacht, vakmanschap en een op maat gesneden advies, waarbij innerlijk en uiterlijk van de klant voorop staan. Master-Stylist, Kleurspecialist en Eigenaar. Master-stylist en Kleurspecialist. Receptie Quality Manager. Receptioniste Wenkbrauw Specilaiste. Eigenaar Office manager. Sterk krullend haar en/of Mixed hair. Heb je sterk gekruld en/of mixed hair en ben je op zoek naar een kapper die professioneel om kan gaan met je krullen? Dan ben je bij ons aan het goede adres: Koffijberg Hairdressers is al jaren dè kapsalon voor mooi natuurlijk krullend haar; het zit in onze genen.
Simcha Krullenkapper Amsterdam Dames heren.
1079 AX Amsterdam. En is te bereiken op: 06 53 558 558. LET OP ALS JE MET DE AUTO KOMT: een aantal dagen per jaar is de omgeving afgesloten ivm activiteiten in de RAI, wij kunnen u per email een speciale kaart toesturen waarmee u eenvoudig toegang tot ons blok kan krijgen uiterwaardenstraat/ hoek Maasstraat 156, betalen blijft ook dan verplicht!
Cut The Crap kapper Amsterdam Centrum.
Cut The Crap de kapper in Amsterdam Centrum. Cut the Crap is al vanaf 1998 een begrip in Amsterdam. Een kapper in het centrum met huiskamersfeer waar iedereen zich meteen thuis voelt. Cut the Crap begrijpt als geen ander wat nodig is om de meest passende hairdo's' te maken.
Beste kapper Amsterdam D01Salon.
Beste kapper Amsterdam. Voor het beste kapsel gaat u natuurlijk naar een kapper in Amsterdam-West met ervaring. D01 Salon is een kleine boetiek, gelegen in Amsterdam-West, waar gecertificeerde kappers werken. Zij nemen graag de tijd voor u om u van een uitstekende knipbeurt te voorzien.
Studio Stroop Mediakappers.
STUDIO STROOP AMSTERDAM. In het hart van de legendarische Amsterdamse wijk De Jordaan is op Elandsgracht 85 de salon gevestigd die een speciale huiskamersfeer heeft: het is er knus en gezellig en je bevindt je op loopafstand van de Negen Straatjes en een Q-Parking.
De beste kappers van Amsterdam hier vind je onze favorieten.
De salon won al vele prijzen, maar van Amsterdamse hectiek is er geen sprake: zodra je binnenkomt voel je je zen en uiterst welkom. Absoluut een goede kapper in Amsterdam om naar toe te gaan. This content is imported from Instagram.
De Kapper-Route: Wie kan je vertrouwen met je geweldige lokken? Amsterdam Inside Amsterdam Inside.
Het is altijd een crime: een goede kapper vinden. Als je er eenmaal een hebt gevonden, ben je geweldig blij, maar daarvoor is je leven een hel. Oké, dat ook weer niet, maar het is wel fijn als je haar niet op een dode kat lijkt. Met oud nieuw willen we er natuurlijk top uitzien. Wij namen een kijkje voor je en zie daar: goede kappers! Nou, dan beginnen we ook meteen goed: de awardwinnende Rob Peetoom. Ken je hem niet? Dan ben je dus echt niet thuis in de haarwereld en dat wil je echt supergraag. Rob Peetoom heeft vele salons in Nederland geopend en richt zich niet alleen op haar, maar ook op make-up. Met zijn twee vestigingen in Amsterdam de Bijenkorf en de Elandsgracht is hij een echte aanrader.
Amsterdam Overtoom BrainWash Kappers.
Op zoek naar een goede kapper in Amsterdam. Wij verwelkomen je graag bij BrainWash Amsterdam Overtoom. Je vindt ons op Overtoom 64. Bij ons staan kwaliteit en een scherpe prijs centraal. Zo betaalt iedereen bij BrainWash kappers dezelfde lage prijs en werken wij zonder afspraak.
Toe aan een nieuw kapsel? Dit zijn beste kappers van Nederland RTL Nieuws.
De kappers kunnen Awards winnen in verschillende categorieën, van Young Talent, voor kappers onder de 21, tot Avant Garde, voor de meest waanzinnige kapsels. Hairdresser of the Year 2016. De absolute winnaar van dit jaar is Hester Wernert-Rijn uit Amsterdam, met haar kapsalon MOGEEN.
Kapper Amsterdam Le Cedre Coiffeurs.
Kappers met passie. Wij zijn al 13 jaar een professionele familie haarsalon in Amsterdam Oud-Zuid, in de Zeilstraat. Het team van stylisten en kleurspecialisten is geïnteresseerd in jou en je haar en we denken graag met je mee om tot het beste resultaat te komen.

Contacteer ons